't Westerhuys
Dinteloord

't Westerhuys, Dinteloord

Het nieuwbouw appartementencomplex 't Westerhuys gelegen in Dinteloord is ontwikkeld door Timek uit Tholen en gebouwd door ADS uit Rucphen. Aan Baron was het de taak om de VvE op te starten.

Bij een nieuwbouwproject is 100% sprake van nieuwe bewoners en voor velen is een VvE dan ook geheel nieuw. Daarom is het belangrijk dat er tijd genomen wordt om aan de eigenaren uitleg te geven wat een "Vereniging van Eigenaren" nu precies inhoudt. Bij het opstarten van een VvE is het nodig om vele zaken te regelen én moet er natuurlijk een oprichtingsvergadering gehouden worden. Hierbij moeten alle zaken die te maken hebben met het opstarten van een VvE besproken en geregeld te worden.

Tijdens een lockdown in coronatijd was het helaas niet toegestaan om een fysieke oprichtingsvergadering te houden. Baron heeft alles uit de kast gehaald én ervoor gezorgd dat uiteindelijk alle eigenaren de online oprichtingsvergadering konden bijwonen. Zelfs ondanks het feit dat sommige eigenaren niet in het bezit waren van een computer, geen Teams hadden of niet wisten hoe Teams in z'n werk gaat.