PleXat (bedrijfsunits), SINT-ANNALAND

€ 47.500 v.o.n.

PleXat (bedrijfsunits), SINT-ANNALAND

ONDERNEMEN EN INVESTEREN IN PLEXAT

Bent u ondernemer, zzp’er, particulier of belegger en op zoek naar een bedrijfsruimte of onderhoudsvrije opslagruimte? Dan bent u bij PleXat op het juiste adres!

Op het bedrijventerrein van Sint-Annaland worden 28 representatieve bedrijfsunits gerealiseerd (vanaf 27 m2), welke te gebruiken zijn voor verschillende doeleinden. De modulaire bedrijfsunits kunnen zelfs gekoppeld worden, waardoor u grotere ruimtes kunt creëren.

De bedrijfsunits zijn voor veel doeleinden te gebruiken, zoals bijvoorbeeld een opslagruimte, werkplaats, webwinkel, hobby- of atelierruimte, stalling of als investering.

De bedrijfsunits zijn gelegen op een afgesloten terrein, wat wordt voorzien van een elektrische toegangspoort en 24/7 camerabeveiliging. Bij de toegangspoort (aan de voorzijde van het terrein) komt uw eigen brievenbus met mogelijkheid tot het hebben van een logoaanduiding, zodat u zelfs de bedrijfsunit als postadres kunt opgeven.

Welke voorzieningen u in de bedrijfsunit wilt, hangt volledig af waar u de unit voor gaat gebruiken. Daarom zijn er naast de basisvoorzieningen een aantal extra keuzeopties opgenomen in de standaardoptielijst. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van twee of meer bedrijfsunits, extra daglicht door een lichtkoepel in het dak, een raam of deur in de sectionaaldeur. In de optielijst heeft u meerdere mogelijkheden om extra voorzieningen te realiseren in uw bedrijfsunit.

Binnen het nieuwbouwproject worden twee type bedrijfsunits verkocht, te weten:
• 2x type A: bruto afmetingen 8,99 x 2,98 x 3,48 (l x b x h)
• 26x type B: bruto afmetingen 8,99 x 3,48 x 3,48 (l x b x h)


BELEGGEN IN PLEXAT

Wilt u veilig beleggen in vastgoed met een bruto start rendement van 7,5%?* Dan is investeren in een bedrijfsunit van PleXat een goede mogelijkheid!

Door de stijgende vraag naar bedrijfsunits in de regio en de grote doelgroep, zijn de units goed verhuurbaar. Het bruto rendement kan met de indexatie van de huur zelfs verder toenemen. Daarnaast zijn de bedrijfsunits onderhoudsarm en waardevast!


OVER SINT-ANNALAND

Sint-Annaland, ook wel ‘Stalland’ genoemd, ligt op het eiland Tholen. De bereikbaarheid van Tholen is uitstekend door de A4. Zo bent u binnen no-time in steden, zoals Rotterdam, Breda, Antwerpen en Goes. Door de centrale ligging in de Zuidwestelijke Delta, ligt de haven van Sint-Annaland daarnaast in directe verbinding met o.a. de Oosterschelde en de Krammer.

De afgelopen jaren is Sint-Annaland flink aan het uitbreiden. Er is meer ruimte gekomen voor ondernemers door de groei van het industrieterrein. Inmiddels is deze locatie een verzamelplaats van (startende) ondernemers en toonaangevende bedrijven. Daarnaast groeit Sint-Annaland ook op het gebied van inwoners door de komst van nieuwbouwwijken en appartementencomplexen. Dit maakt het een interessante investeringslocatie op korte- en lange termijn!


HUIDIGE BESCHIKBAARHEID

Van de 28 bedrijfsunits zijn er momenteel nog beschikbaar:
0x 27 m2 BVO € 39.500 exclusief btw
8x 31 m2 BVO € 47.500 exclusief btw
Reeds 20x verkocht.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie en/of documentatie ontvangen over de aankoop van een bedrijfsunit? Neem contact op met nieuwbouwmakelaar BARON.

* Disclaimer: Het rendement is op basis van een rendementsberekening en bieden geen garantie voor de toekomst. Deze berekening is puur en alleen een grove indicatie en is afhankelijk van de economie. Waardestijgingen vastgoed zijn hier nog niet in meegenomen, maar kunnen voor een extra ROI zorgen.

Overdracht

Vraagprijs
€ 47.500 v.o.n.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
BTW van toepassing
Ja

Oppervlakte & inhoud

Oppervlakte
31 m2
Bedrijfshal oppervlak
31 m2
Vrije hoogte
3,2 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren

Interesse? Laat je gegevens achter

Ik ga akkoord met de Privacy Voorwaarden.