Verhuurd

Geulweg 37, Sint-Maartensdijk

€ 145 p.m.

Geulweg 37, Sint-Maartensdijk

DE
KANTOREN

Voor korte of lange(re) tijd op zoek naar een efficiënte, flexibele kantoorruimte? Dan bent u hier op het juiste adres!

Het nieuwbouw bedrijfspand bestaat op de eerste verdieping uit 8 kantoren, variërend van 15 tot 21 m2. Verschillende (startende) bedrijven kunnen zich hier vestigen.

Aan de balie bij de ingang worden uw bezoekers tijdens kantooruren vriendelijk ontvangen en doorgestuurd naar uw kantoor. Alle kantoorruimtes worden voorzien van stalen deuren met glas. Aan de buitenzijde worden de ramen voorzien van zonwering.Iedere kantoorruimte beschikt over een eigen voordeurbel en brievenbus.

Als huurder kunt u gebruik maken van verschillende gemeenschappelijke voorzieningen, zoals de toiletten, keuken, printer en de vergaderruimte. Zo kunt u gemakkelijk naast uw eigen kantoor vergaderen in een aparte ruimte.

In de lunchpauze of na werktijd is er gelegenheid voor ontspanning. Zo is er een gezellige bar met een pooltafel en tafeltennistafel aanwezig. Het pand is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein en het polderlandschap. Tijdens de lunchpauze kunt u hier heerlijk wandelen, terwijl u geniet van de rust en de natuur.

Wekelijks worden alle gemeenschappelijke ruimtes schoongemaakt. Tevens is het mogelijk om tegen meerprijs ook uw eigen kantoorruimte te laten schoonmaken.

Op het buitenterrein is plaats voor 20 tot 25 parkeerplaatsen, meer dan voldoende parkeergelegenheid voor u, uw medewerkers en bezoekers. Het buitenterrein wordt voorzien van een toegangspoort, camerabeveiliging, alarminstallatie; de kantoren zijn 24/7 bereikbaar.

Huurprijzen variëren van € 145,- tot € 165.- per maand.
De servicekosten bedragen € 35,- per maand.
De elektrakosten bedragen € 70,- per maand.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Benieuwd welke kantoorruimte het beste bij uw bedrijf past? Neem dan snel contact op met BARON.

Overdracht

Vraagprijs
€ 145 p.m.
Servicekosten
€ 35 p.m. excl. btw
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg
BTW van toepassing
Ja

Oppervlakte & inhoud

Oppervlakte
21 m2
Kantoorruimte oppervlak
21 m2

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen

Direct geïnformeerd worden wanneer iets soortgelijks op de markt komt? Laat hieronder uw gegevens achter.

Ik ga akkoord met de Privacy Voorwaarden.