Gaaswijck

Project Gaaswijck

HALF VRIJSTAAND WONEN (vanaf 112 m2) IN POORTVLIET

De uitgestrekte landschappen, knusse straatjes en historische gebouwen, welkom in Poortvliet!

Poortvliet is een karakteristiek dorp, centraal gelegen op het eiland Tholen en naast het stadje Tholen. Het dorp staat bekend om zijn rustige en gemoedelijke sfeer met een levendig verenigingsleven. In Poortvliet zijn er verschillende sportclubs te vinden, culturele verenigingen en sociale groepen, waar mensen elkaar ontmoeten en samen activiteiten ondernemen.

Voor een boodschap of voor een bezoek aan diverse winkels hoeft u niet ver te reizen. In het dorp is er een supermarkt gevestigd en natuurlijk is er ook de welbekende woonboulevard te vinden. Met meubelzaken, autobedrijven en een tuincentrum heeft Poortvliet een breed aanbod aan winkels en voorzieningen.

Andere voorzieningen, winkels, restaurants en cafés kunt u vinden in naastgelegen dorpen. Binnen enkele minuten bevindt u zich bijvoorbeeld al in het historische centrum of winkelcentrum Vestetuin van het stadje Tholen en bij het strandje ‘Schelphoek’. Met kraakhelder water is dit één van de mooiste strandjes van het eiland Tholen en omstreken, waar prachtige fiets- en wandelroutes te vinden zijn met uitzicht over de Oosterschelde. De stad Bergen op Zoom is slechts een kwartiertje rijden en binnen drie kwartier bevindt u zich in hartje Antwerpen, Breda of Rotterdam.

De twee-onder-één-kapwoningen worden gerealiseerd op riante kavels aan de Gaaswijck. Door de diepe tuinen en doordat u geen achterburen heeft, ervaart u hier het ultieme gevoel van vrijheid. Poortvliet is daarnaast zeer kindvriendelijk en kent weinig verkeer, waardoor uw kinderen veilig kunnen fietsen of lopen naar de basisschool of de achtergelegen voetbalvereniging!


UW NIEUWBOUW TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

In deze prachtige twee-onder-één-kap woning kunt u royaal wonen! Met maar liefst 3 slaapkamers, een zee aan ruimte en een enorme tuin heeft deze unieke twee-onder-één-kap woning veel moois te bieden. Deze woningen worden wit gekeimd met antraciet kozijnen, wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Wanneer u de woning betreedt, komt u in de hal waar zich het toilet bevindt en een bergruimte. Vanuit de hal kunt u naar de stijlvolle open keuken, de royale woonkamer of met de trap naar boven. Onder de trap bevindt zich de warmtepomp in de technische ruimte. Met ramen in drie gevels heeft u extra veel licht op de gehele begane grond. Vanuit de woonkamer kunt u vanaf de bank genieten van uw royale achtertuin. Mooi weer? Dan zet u lekker de openslaande deuren open. De plattegrond omdraaien en liever de woonkamer aan de straatzijde en de keuken aan de tuin? De keuze is aan u!

Op de verdieping bevinden zich maar liefst 3 slaapkamers en een badkamer. Geen gebrek aan slaapruimte dus! Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook een kamer gebruiken als hobbyruimte, kantoorruimte of extra bergruimte.

Planning

Projectfase: Inschrijving gestart

Start verkoopfebruari 2024
Start bouwseptember 2024

Woningtypen

Van de 2 huizen in dit project zijn er nog 1 beschikbaar

Twee-onder-één-kapwoningen

Twee-onder-één-kapwoning

Van € 399.500 tot € 421.000 v.o.n.

875 kamers

Impressie

Interesse? Laat je gegevens achter

Ik ga akkoord met de Privacy Voorwaarden.