't Geheim van de
Smid, Oud-Vossemeer

Project 't Geheim van de Smid, Oud-Vossemeer

NIEUWBOUWPROJECT 'T GEHEIM VAN DE SMID

WONEN IN OUD-VOSSEMEER
Wonen op een steenworp afstand van de Oosterschelde en West-Brabant met diverse voorzieningen op loopafstand? Dat kan in gezellige Oud-Vossemeer!

Aan de Molenstraat in Oud-Vossemeer worden 8 prachtige appartementen gerealiseerd. De Molenstraat is de entree van het dorp en tevens de hoofdstraat. Zo is hier de supermarkt van het dorp gevestigd en zijn er op een paar minuten loopafstand diverse horecagelegenheden, zoals het Huys van Roosevelt.

Hiernaast kent Oud-Vossemeer een levendig verenigingsleven met diverse sportclubs en culturele verenigingen. Er wordt veel georganiseerd, zoals een wielerronde en er wordt als één van de weinige Zeeuwse dorpen carnaval gevierd. In deze tijd van het jaar verandert het dorp in het ‘Grôôt Pesôôt’ met vele leuke activiteiten en evenementen voor jong en oud!

Oud-Vossemeer kenmerkt zich door de uitstekende ligging. Het dorp is centraal gelegen op het eiland Tholen, op de grens van Noord-Brabant. U bevindt zich hier vlakbij Tholen (stad), Bergen op Zoom of Steenbergen en op ca. 30 minuten afstand van Antwerpen, Breda of Rotterdam.

Ook op het eiland Tholen is veel te beleven. Naast diverse winkels en horecagelegenheden is er ook prachtige natuur te vinden. Met een constante blik op de zee en het polderlandschap zijn er diverse fiets- en wandelroutes over het hele eiland. Voor een dagje strand hoeft u niet meer ver te reizen, want in het naastgelegen dorp Sint-Annaland vindt u een schoon en gezellig strandje met prachtig helder water.

GESCHIEDENIS
Zoals de naam “’t Geheim van de Smid“ al verklapt, kent deze plek een rijke geschiedenis. Voorheen was dit gebouw een garagebedrijf en daarvoor was er een hoefsmid gevestigd. De hoefsmid was vroeger dé ontmoetingsplaats van Oud-Vossemeer.

ARCHITECTUUR
Het appartementengebouw refereert in materiaal en detaillering naar de karakteristieke elementen van de Molenstraat en versterkt de identiteit van de Molenstraat als historische lintbebouwing.

UW APPARTEMENT
Het appartementengebouw zal bestaan uit 8 appartementen. De nieuwbouwappartementen passen perfect bij de behoeften van een klein huishouden of starter en worden gekenmerkt door hun compacte opzet met alle voorzieningen die in een woning passen.

Een groot voordeel voor de toekomstige appartementeigenaren is dat ze nooit meer hoeven te zoeken naar een parkeerplaats. Onder het gebouw is een passage ontworpen die toegang biedt tot het achtererf waar gemeenschappelijke parkeerplaatsen, garageboxen en een fietsenberging gelegen zijn. Daarnaast is er een gemeenschappelijke tuin en hebben de appartementen op de begane grond ook nog een privétuin. Er is zelfs de mogelijkheid tot de aankoop van een garagebox.

De twee appartementen die gelegen zijn op de begane grond hebben de entree aan de voorzijde van het gebouw. Wanneer u het appartement binnenkomt, bevindt u zich in de woonkamer met aansluitend de keuken. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartementengebouw. Via de slaapkamer is het mogelijk uw eigen tuin en de gemeenschappelijke tuin te betreden.

De appartementen die gelegen zijn op de eerste en tweede verdieping hebben de ingang aan de achterzijde van het appartementengebouw. De appartementen zijn te bereiken via het trappenhuis/balkongalerij in de gemeenschappelijke tuin. De woonkamer en keuken bevinden zich (in tegenstelling tot de appartementen op de begane grond) aan de voorzijde van het appartementengebouw en de slaapkamer aan de voorzijde.

Alle appartementen voldoen aan de wettelijke duurzaamheidsnormen, worden gasloos opgeleverd en zijn zeer goed geïsoleerd.

Heeft u vragen over de verkoopdocumentatie of wilt u een geheel vrijblijvende afspraak plannen? Neem dan contact op met nieuwbouwmakelaar BARON!

Planning

Projectfase: Inschrijving gestart

Start verkoopjuli 2024

Woningtypen

Van de 8 objecten in dit project zijn er nog 0 beschikbaar

Impressie

Interesse? Laat je gegevens achter

Ik ga akkoord met de Privacy Voorwaarden.