Villa Marehoek,
Oud-Vossemeer

Project Villa Marehoek, Oud-Vossemeer

WONEN
IN VILLA MAREHOEK

Wanneer u door de knusse straten rijdt, begrijpt u al waarom is gekozen voor de naam “Villa Marehoek”. In een parkachtige omgeving vormt deze luxueuze appartementenvilla het einde van de symmetrische en sfeervolle Frans-Hommellaan.

De appartementenvilla zal bestaan uit 11 appartementen en 4 koetshuizen (twee-onder-één-kapwoningen). Het gaat om de laatste ontwikkeling in het wijkje Marehoek.

Alle woningen zijn rolstoeltoegankelijk en voorbereid op de toekomst. Zo beschikken alle woningen over brede deuren (zonder drempels), alarminstallatie voor eventuele zorg en wordt het appartementencomplex voorzien van een lift. Bij elke woning behoort een privéberging en is er een mogelijkheid tot een privéparkeerplaats.

Alle woningen beschikken over ramen van beneden tot boven. Zo komt er veel daglicht naar binnen en kunt u ieder moment van de dag genieten van een prachtig uitzicht. Niet alleen binnen, maar ook op uw eigen terras (balkon of tuin) kunt u het buitengevoel ervaren.

De woningen zijn erg goed geïsoleerd en volledig gasloos. Hoge gasrekeningen zijn dus verleden tijd! De woningen voldoen aan de nieuwste BENG regels, waardoor de woningen bijna energieneutraal zijn. Alle woningen worden voorzien van een ventilatiewarmtepomp en zonnepanelen aangesloten op uw eigen meterkast.

De wand-, vloerafwerking en het sanitair van de badkamer is inbegrepen in de prijs. Uiteraard heeft u hier keuzemogelijkheden in. De keuken kunt u geheel naar eigen wens en smaak inrichten.


DE APPARTEMENTEN

Het appartementengebouw bestaat uit 11 levensloopbestendige appartementen. De appartementen en bijhorende privéterrassen zijn zo ontworpen dat de buitenruimtes gericht zijn op het zuiden, met uitzicht op de Frans Hommellaan (en het groene parkje). Hier kunt u de hele dag genieten van de rust om u heen!

Door de unieke plattegronden van de appartementen heeft u vele mogelijkheden in de indeling en inrichting. De appartementen beschikken over één- of twee slaapkamers en hebben een extra multifunctionele ruimte. Deze ruimte kunt u compleet naar eigen wensen inrichten, zoals het creëren van bijvoorbeeld een hobbyruimte, een eigen kantoor of een logeerkamer. De penthouses hebben zelfs een extra mogelijkheid voor een bijkeuken.

Alle appartementen beschikken over een tuin of balkon.


DE KOETSHUIZEN

De 4 unieke koetshuizen (twee-onder-één-kapwoningen) kunt u naar uw eigen wensen en behoeften indelen. Er zijn verschillende keuzes in indelings- en uitbreidingsmogelijkheden. Zo kunt u kiezen om het koetshuis levensloopbestendig te maken, zonder meerprijs! Hierbij heeft u alle voorzieningen (inclusief slaapkamer en badkamer) op de begane grond. Ieder koetshuis beschikt over een eerste verdieping, welke ook vrij in te delen is.

De verdieping kan geheel naar uw eigen wensen en behoeften worden ingericht, bijvoorbeeld door het realiseren van een hobbyruimte. Ook heeft u de keuze voor twee extra slaapkamers met badkamer. Ideaal voor wanneer bijvoorbeeld uw kleinkinderen of bekenden komen logeren.

Voor alle koetshuizen geldt dat de tuinen direct toegankelijk zijn vanuit de woonkamer en de slaapkamer. Hier kunt u heerlijk de ochtend beginnen met een bakje koffie en de dag eindigen met een hapje en een drankje.

Ieder koetshuis beschikt over een eigen perceel van 156 tot 226 vierkante meter. De koetshuizen zijn onderhoudsvrij, aangezien deze net als de appartementen onderdeel zullen zijn van de Vereniging van Eigenaren (VvE).

Aan de planning kunnen geen rechten ontleend worden.


WONEN
IN OUD-VOSSEMEER

Op de grens van Zeeland en Brabant, nabij de Oosterschelde, kunt u heerlijk rustig wonen. Welkom in Marehoek, dé locatie om te wonen in het mooie Oud-Vossemeer op het eiland Tholen!

Met een supermarkt op 300 meter afstand van Villa Marehoek kunt u zich gemakkelijk voorzien van de dagelijkse boodschappen. Wanneer u geen zin heeft om te koken, kunt u zo aanschuiven bij de horeca in het centrum voor een hapje, een drankje en zelfs een stukje geschiedenis.

Toch liever met de auto eropuit? Dan bevindt u zich binnen enkele minuten in Tholen-stad of Bergen op Zoom. Rijdt u een half uurtje verder, dan zit u in hartje Breda, Rotterdam of Antwerpen. Ook is er een goede busverbinding naar een NS- treinstation.

De strandliefhebbers hoeven voor een dagje strand niet meer in de file te staan. In de naastgelegen plaatsen vindt u schone en gezellige strandjes aan de Oosterschelde met kraakhelder zeewater. Hier kunt u niet alleen heerlijk zonnen of zwemmen. U kunt hier ook wandelen of met de (elektrische) fiets genieten van het polderlandschap en langs het water met het rustgevende geluid van de golven op de achtergrond.

Oud-Vossemeer kent een gevarieerd verenigingsleven, zo kunt u op loopafstand gezellig een partijtje voetbal of tennis kijken. Mocht u liever zelf willen bewegen, kunt u heerlijk gaan wandelen met ‘Wandelsportclub Vosmeer’.

In Oud-Vossemeer wordt niet stilgezeten. Zo worden er jaarlijks verschillende evenementen georganiseerd, zoals een wielerronde, carnaval en wandeltochten.

Komen de kleinkinderen op bezoek? Dan kunt u wandelend met ze naar speeltuin De Vossetuin.PRIJZEN

BOUWNUMMER 10 - PENTHOUSE - 108 M2 BVO - € 410.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 11 - PENTHOUSE - 108 M2 BVO - € 410.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 13 - KOETSHUIS - 116 M2 BVO - PERCEEL 156 M2 - € 389.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 15 - KOETSHUIS - 116 M2 BVO - PERCEEL 189 M2 - € 399.500 V.O.N.

Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak inplannen voor het nieuwbouwproject Villa Marehoek? Neem gerust contact met ons op!

Planning

Projectfase: Bouw gestart

Start verkoopaugustus 2023
Start bouwdecember 2023
Verwachte opleveringdecember 2024

Woningtypen

Van de 15 objecten in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

(Levensloopbestendige) koetshuizen / twee-onder-één-kapwoningen

Twee-onder-één-kapwoning

Van € 389.000 tot € 419.000 v.o.n.

815 kamers

Levensloopbestendige appartementen (penthouses)

Penthouse

Van € 399.000 tot € 410.000 v.o.n.

79 tot 824 kamers

Impressie

Interesse? Laat je gegevens achter

Ik ga akkoord met de Privacy Voorwaarden.