Verkocht

Hoogerwerfsweg "De elf Boompjes" 15, BRUINISSE

€ 295.000 k.k.

Hoogerwerfsweg "De elf Boompjes" 15, BRUINISSE

Deze verkoopprijs is inclusief roerende zaken en eigen grond!


DE RECREATIEWONING

In de groene omgeving van Bruinisse bevindt zich recreatiepark ‘De Elf Boompjes’, waar deze recreatiewoning staat!

De recreatiewoning heeft een gunstige ligging en beschikt over een totaal perceel van 511 m2. Het ruime perceel met riante achtertuin heeft veel privacy en een zonnig terras op het zuidoosten. Hier kunt u de dag starten met ontbijt en eindigen met een heerlijke borrel.


Direct aan de voorzijde van de recreatiewoning heeft u privéparkeerplaatsen op eigen terrein, waar meerdere auto’s geparkeerd kunnen worden. Eenmaal in de woning komt u eerst in de hal, waar zich ook de bijkeuken bevindt. Deze bijkeuken beschikt over een wasmachine, droger, koelkast met vriezer, de vaatwasser en opbergruimte. Vanuit de hal kunt u richting de sauna en het woongedeelte.


Wanneer u het woongedeelte binnentreedt, heeft u de landelijke keuken en het ruime woon- en eetgedeelte, waar u prachtig uitzicht heeft op de tuin. De begane grond beschikt over één slaapkamer en badkamer. Op de eerste verdieping is een tweede slaapkamer aanwezig.


Door de vele ramen en openslaande deuren op de begane grond heeft u naast het mooie uitzicht, ook veel lichtinval. Door de prachtige bomen en bossen in de tuin ziet u bijna zelfs de schuur / opslagplaats niet. Hier kunt u ideaal uw tuinspullen opbergen. Via de tuin kunt u ook direct “achterom” via de poort naar de privéparkeerplaatsen toe.


Naast de zon kunt u in de tuin ook heerlijk in de schaduw zitten onder de overkapping. Deze gezellige overkapping is recent gerealiseerd (2021).


Naast de lage parkkosten heeft u bij deze recreatiewoning ook lage energielasten door de 8 zonnepanelen. Deze unieke recreatiewoning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd en de vraagprijs is inclusief alle roerende zaken en eigen grond.


OVER BUNGALOWPARK “DE ELF BOOMPJES”

Het bungalowpark “De Elf Boompjes” ligt noordwestelijk van de dorpskern van Bruinisse. Op dit park staan 90 vrijstaande huizen op grote kavels met veel privacy. Het park heeft een recreatieve bestemming en mogen dus verhuurd worden. Het park is één van de vijf recreatieparken, die deel uitmaken van het Aquadelta. De ingang van het park ligt op circa 400 meter afstand van het Grevelingenmeer met een grote jachthaven en vele recreatieve faciliteiten.


Bij dit bungalowpark heeft u de auto niet vaak nodig. Wanneer u de straat uitloopt en via de trap de dijk overgaat, bevindt u zich op één van de Grevelingenstrandjes. Als u iets verder loopt, bent u op de gezellige jachthaven van Bruinisse, waar u terecht kunt voor boodschappen of een hapje en een drankje.


Gebruikers van het park ‘De Elf Boompjes’ kunnen genieten van alle faciliteiten die te vinden zijn in het centrumgebied van Aquadelta. Dit is op zeer korte afstand lopend of fietsend bereikbaar. Hier zijn vele voorzieningen te vinden, zoals bijvoorbeeld:

• Binnenzwembad en peuterbad

• Visvijver

• Voetbal- en biljarttafel

• Speeltuin

• Lasergame

• Bowlingbaan

• Tennisbaan

• Squashbanen

• Minigolf

• Waterrecreatie

• Workshops en activiteiten

• Wasserette

• Cadeaushop

• Supermarkt

• Verschillende restaurants

• Bolderwagenverhuur

• (Elektrische)-fietsverhuur

• Skelterverhuur


De voordelen van recreatiepark “De Elf Boompjes”:

• In bosrijke omgeving

• Ruim opgezet park

• Rustige ligging

• Gunstig gelegen

• Ideale plaats om te recreëren

• Op loopafstand van de jachthaven, golfbaan en het strand

• Zeer lage parkkosten (€ 580,- per jaar!)

• Gebruikmaken van de faciliteiten van Aquadelta


OVER BRUINISSE

Heerlijk Zeeuwse mosselen eten, dit kan niet beter dan in hét vissersdorp ‘Bruinisse’ van Schouwen-Duiveland. Bruinisse heeft qua historie, locatie en activiteiten ontzettend veel te bieden. Naast de vele fiets- en wandelroutes, is het ook een prachtige locatie voor de volgelspotters en watersporters. Hierdoor is het een geliefde vakantiebestemming!


Bruinisse is zowel gelegen aan het Grevelingenmeer, als het Nationaal Park Oosterschelde. Bij de Grevelingen of Oosterschelde kunt u zwemmen, varen of genieten van een hapje en drankje. Bruinisse staat bekend om de luxe jachthaven. Hier zijn verschillende voorzieningen, zoals een watersportwinkel, supermarkt, restaurant, bar en een zeilschool. Bruinisse liever op het water ontdekken? Ook op het water is er veel te beleven, zoals verschillende watersportactiviteiten, rondvaarten, bootvissen en u kunt zelfs op zeehondensafari.


Ook bent u in Bruinisse op het juiste adres voor een stukje geschiedenis. De oude kern van Bruinisse heeft een uniek karakter door de pittoreske, smalle straatjes, waar voldoende te zien is. Voor de échte geschiedenisliefhebbers bevindt zich in het centrum het visserijmuseum en op 15 minuten afstand is het Watersnoodmuseum te vinden.


In Bruinisse wordt niet stilgezeten. Zo wordt er jaarlijks de opening van het mosselseizoen gevierd, genaamd ‘Visserijdagen Bruinisse’. Tijdens deze dagen zijn er allerlei bezienswaardigheden en activiteiten. Zo is er een braderie, kermis, prachtige vuurwerkshow, livemuziek en vooral veel gezelligheid! Ook wordt er jaarlijks de Ronde van Bruinisse (prestatieloop + wielerronde) georganiseerd en het “Huttendorp”. Bij het Huttendorp kunnen kinderen hun ‘droomhut’ bouwen en zijn er vele andere activiteiten.


Meer van de omgeving bekijken? Naast dat u zich binnen enkele minuten aan het Grevelingenmeer bevindt, bent u ook op korte afstand van de Noordzee, zoals de mooie en drukke badplaatsen van Burg-Haamstede, Renesse en Scharendijke. Voor een gezellig dagje shoppen of sightseeing bevindt u zich binnen 15 minuten rijden in Zierikzee of binnen 30 minuten (via de Zeelandbrug) in Goes.


VERHUURMOGELIJKHEDEN, INVESTEERDERS OPGELET!

Deze recreatiewoning is niet alleen heerlijk voor eigen gebruik, maar ook zeer interessant als investering.


Bij de verhuur van deze recreatiewoning zijn diverse mogelijkheden. Zo is commerciële verhuur van de accommodatie mogelijk via de parkeigenaar, maar kunt u de woning ook zelfstandig verhuren zonder verhuurbemiddelaar.


Dit is nog niet alles. Door de vele boekingen die al zijn gemaakt bij deze recreatiewoning zal u direct na aankoop inkomsten ontvangen!


Meer informatie over de verkoop, verhuurmogelijkheden of graag een bezichtiging inplannen? Neem snel contact op via BARON!

www.uwbaron.nl

Overdracht

Vraagprijs
€ 295.000 k.k.
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort huis
Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
88 m2
Perceel
511 m2
Inhoud
205 m3

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (2 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche en toilet
Aantal woonlagen
2 woonlagen

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dubbel glas
Warm water
CV ketel

Buitenruimte

Tuin
Zonneterras

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaande houten berging

Direct geïnformeerd worden wanneer iets soortgelijks op de markt komt? Laat hieronder uw gegevens achter.

Ik ga akkoord met de Privacy Voorwaarden.