Verhuurd

Cromvliet 12, THOLEN

€ 1.100 p.m.

Cromvliet 12, THOLEN


WONEN IN

CROMVLIET


Momenteel wordt deze eengezinswoning gerenoveerd met o.a. een nieuwe badkamer. Beschikbaar per 1 februari 2022!


Deze authentieke eengezinswoning gelegen in het centrum van Tholen heeft alles te bieden wat u nodig heeft. Ik hoor u denken: “Beschik ik in het centrum van Tholen dan wel over een tuin?” Bij deze eengezinswoning behoort niet alleen een tuin, maar ook een schuur en een achterom. Met de fiets aan de hand door het huis hoeft u hier dus nooit.


Voor een parkeerplaats hoeft u vanaf deze woning niet ver te lopen. Er kan niet alleen geparkeerd worden in de straat, maar ook om de hoek aan de Kaaij of in de Bosstraat.


Wanneer u de woning binnenkomt, bevindt u zich in de hal. Hier treft u ook de meterkast aan. Vanuit de hal komt u in de woonkamer, waar u op ieder moment van de dag gezellig bij de schouw kunt zitten onder het genot van een hapje en een drankje.


Naast de woonkamer bevindt zich de authentieke keuken met spiksplinternieuwe apparatuur. Door de vele ramen in de keuken, heeft u veel daglicht vanuit de achterkamer. U zult de eerste zijn die hier heerlijk kan gaan kokerellen. En geen zorgen, de keuken beschikt ook over een vaatwasser.


De achterkamer kan gebruikt worden als extra woonkamer, eetkamer of hobbyruimte. Ook bestaat de mogelijkheid om van deze kamer een extra slaapkamer te creëren. Vanuit deze kamer heeft u uitzicht op de tuin en kunt u heerlijk de deur openzetten voor wat frisse lucht.


Beneden bevindt zich ook de badkamer met een apart toilet. Dus iedereen kan gewoon rustig naar het toilet, zonder dat degene onder de douche gestoord zal worden ;-)


Op de verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers, inclusief inbouwkasten. De slaapkamer aan de achterzijde heeft uitzicht op de tuin en beschikt over een wastafel. De slaapkamer aan de voorzijde heeft uitzicht op de jachthaven van Tholen. Ziet u het al voor zich? Op een vrije dag wat langer blijven liggen, terwijl u de bootjes voorbij ziet varen.


Zelf (nog) geen meubels? Bij deze woning heeft u de mogelijkheid om het volledig gemeubileerd te huren.


WONEN IN

THOLEN


In het prachtige havenstadje Tholen vindt u de rust. Maar voor een hapje of een drankje buiten de deur hoeft u de auto niet te pakken. Een paar minuten lopen vanaf Cromvliet en u zit heerlijk in het zonnetje op de gezellige terrassen van Tholen. Zin om de drukte op te zoeken? Met de auto bevindt u zich binnen 5 minuten op de A4 en bent u binnen 45 minuten in hartje Breda, Rotterdam of Antwerpen.


De voordeur hoeft u maar uit te lopen en u kunt heerlijk wandelen over de dijk van Tholen. Heerlijk om uw hoofd leeg te maken na een drukke werkdag of gewoon relaxed een rondje wandelen of hardlopen. Ook voor kinderen en honden is het hier een paradijs! Liever naar het bos? Binnen 10 minuten bevindt u zich in het gigantische bos van Bergen op Zoom. Tip: verdwaal niet, want voor u het weet bevindt u zich in België…


Voor verschillende supermarkten, slijterijen, boekhandels, kledingwinkels, bakkers, viszaken, een slager, een groentespecialist en vele andere bedrijven hoeft u eigenlijk de brug niet meer over. Alle winkels zijn vanaf Cromvliet te voet bereikbaar.


Voor sportieve activiteiten is voor ieder wat wils, zoals volleybal, voetbal, tennis, waterscouting, zeil/roeischool judo, bootcamps, sportschool, duiken, wielrennen, muziekverenigingen, zangkoren en nog veel meer. Ook de waterliefhebbers zitten hier op het perfecte adres, of het nu gaat om watersporten of zwemmen. Niet alleen kan er een duik genomen worden in zwembad ‘De Spetter’, ook bent u binnen enkele minuten in de Oosterschelde.


Tholen is ook ideaal om te wonen met kinderen. Het maakt niet uit of het nu een peuter, kleuter of een puber is. Voor de lagere school hoeft er maar een paar minuten gefietst te worden en ze zitten in het klaslokaal. Maar ook verschillende middelbare scholen zijn met de fiets binnen een halfuur te bereiken. Een regenachtige dag? Dan is er ook een goede rechtstreekse busverbinding. Maar ook voor de hogescholen kan gemakkelijk de trein gepakt worden.


Heeft u vragen of bent u ook zo enthousiast over deze woning? Neem dan contact op met BARON én wie weet bent u straks de trotse bewoner!

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.100 p.m.
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort huis
Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1894

Oppervlakte & inhoud

Gebruiksoppervlakten
Wonen
94 m2
Externe bergruimte
27 m2
Perceel
147 m2
Inhoud
275 m3

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
2 woonlagen

Energie

Energielabel
C

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin

Bergruimte

Schuur/berging
Aangebouwd steen

VvE checklist

Inschrijving KvK
Nee
Jaarlijkse vergadering
Nee
Periodieke bijdrage
Nee
Reservefonds aanwezig
Nee
Onderhoudsplan
Nee
Opstalverzekering
Nee

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren

Direct geïnformeerd worden wanneer iets soortgelijks op de markt komt? Laat hieronder uw gegevens achter.

Ik ga akkoord met de Privacy Voorwaarden.