Binnenkort beschikbaar
Te koop

Villa Marehoek

Binnenkort beschikbaar: Villa Marehoek

START VERKOOP 20 SEPTEMBER 2022

Op de grens van Zeeland en Brabant, nabij de Oosterschelde, kunt u heerlijk rustig wonen. Welkom in Marehoek, dé locatie om te wonen in het mooie Oud-Vossemeer op het eiland Tholen!

Wanneer u door de knusse straten rijdt, begrijpt u al waarom het “Villa Marehoek” wordt genoemd. Een schitterende en unieke villa met daarnaast koetshuizen, wat het einde vormt van de symmetrische Frans-Hommellaan. Villa Marehoek is de laatste ontwikkeling van het nieuwbouwproject Marehoek.

Villa Marehoek zal bestaan uit 11 levensloopbestendige appartementen en 4 levensloopbestendige koetshuizen (luxe twee-onder-één-kapwoningen). Villa Marehoek is voor ieder wat wils, zo kunt u kiezen uit een appartement met een tuin of balkon. Alle woningen zullen prachtig uitzicht hebben op een parkachtige omgeving, waar u eindeloos kunt genieten van groen om u heen.

Meer informatie ontvangen?
Op 20 september 2022 zal officieel de verkoop starten van het nieuwbouwproject Villa Marehoek. Op deze datum zullen we alle documentatie beschikbaar stellen voor alle geïnteresseerden. U kunt zich alvast geheel vrijblijvend voorinschrijven via het contactformulier op deze pagina.


Overdracht

Status
Binnenkort beschikbaar

Direct geïnformeerd worden bij start verkoop? Laat hieronder uw gegevens achter.

Ik ga akkoord met de Privacy Voorwaarden.