Verkocht
Te koop

Suzannaland fase III

€ 299.000

Verkocht: Suzannaland fase III

SUZANNALAND TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONINGEN FASE III TE SINT-ANNALAND

Het vooruitstrevende project “Suzannaland” bestaat uit vier fases: 7 starterswoningen, 7 levensloopbestendige woningen, 8 unieke twee-onder-één-kap woningen, 4 ééngezinswoningen en 8 garageboxen!

UW NIEUWBOUW
TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONING
In deze prachtige twee-onder-één-kap woning van Suzannaland kunt u royaal wonen! Met maar liefst 3 slaapkamers, een zee aan ruimte en een enorme tuin heeft deze unieke twee-onder-één-kap woning veel moois te bieden.
Wanneer u de woning betreedt, komt u in de hal waar zich het toilet bevindt en een bergruimte. Vanuit de hal kunt u naar de stijlvolle open keuken, de royale woonkamer of met de trap naar boven. Onder de trap bevindt zich de warmtepomp in de technische ruimte. Met ramen in drie gevels heeft u extra veel licht op de gehele begane grond. Vanuit de woonkamer kunt u vanaf de bank genieten van uw tuin. Mooi weer? Dan zet u lekker de openslaande deuren open! Wilt u de woonkamer liever aan de straatzijde en de keuken aan de tuin, alles is mogelijk.

Op de verdieping bevinden zich maar liefst 3 unieke slaapkamers en een badkamer. Geen gebrek aan slaapruimte! Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook een kamer gebruiken als hobbyruimte of extra berging.

WONEN IN SINT-ANNALAND
Wilt u ook wonen bij de Oosterschelde met alle winkels om de hoek? Dit kan in Suzannaland. Dé locatie om te wonen in het gezellige Sint-Annaland op het eiland Tholen!
U krijgt vanzelf het vakantiegevoel met de gezellige jachthaven van Sint-Annaland op steenworp afstand. Ook als u niet van boten houdt is het heerlijk om hier na het werk een rondje te wandelen of een hapje te eten. Als u liever wilt genieten van bomen en groen om u heen, dan biedt het dorpsbos en het nabije polderlandschap de uitkomst.

Naar het strand? Vanaf nu hoeft u hiervoor niet meer in de file te staan, lang te zoeken naar een plekje of het zand uit de auto te zuigen. Het schone en gezellige strandje van Sint-Annaland met prachtig helder water kunt u bijna uw achtertuin noemen.

Voor winkels hoeft u niet ver te zoeken. Met een supermarkt op 250 meter loopafstand kunt u zich makkelijk voorzien van de dagelijkse boodschappen. Maar wanneer u iets verder doorloopt bent u al in het centrum van Sint-Annaland, waar verschillende andere winkels, cafés en restaurants te vinden zijn. Binnen drie kwartier bevindt u zich al in hartje Antwerpen, Breda of Rotterdam.
Weinig verkeer, dus ook veilig voor kinderen! Zij hoeven maar 5 minuten te fietsen of 10 minuten te lopen en zitten ze in de klas. Maar ook de prachtige speeltuin “Vrij en blij” is hier gelegen en kunnen de kinderen zich hier uren vermaken met hun vriendjes en vriendinnetjes.

Voor de sportievelingen zijn er genoeg verenigingen, zoals voetbal, tennis, gymnastiek, hengelsport en nog veel meer! Zelfs tijdens de koude winterstop kunt u door met sporten en kunt u heerlijk schaatsen op de schaatsbaan! Op cultureel gebied kan er gekozen worden voor diverse koren of bijvoorbeeld een muziekvereniging.
Met de fiets aan de hand door het huis hoeft u niet, elke woning zal beschikken over een ‘achterom’. U hoeft nooit te zoeken naar parkeerplaats of ver te lopen naar uw auto. Voor iedereen is er meer dan genoeg parkeergelegenheid in de nabijheid van de woning.

Iedere woning wordt uniek in uitstraling. Zo krijgt iedere gevel een eigen karakteristieke variatie in gevelsteen, raamindeling en authentieke details met de nieuwste bouwmaterialen.
Duurzaamheid speelt steeds meer een belangrijke rol. Alle woningen zullen daarom gasloos gebouwd worden en voorzien worden van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen.

KOOPSOMMEN
Bouwnummer 1 - twee-onder-één-kap woning, inclusief gekoppelde garage - perceel 250 m2 - inhoud 383 m3 - verkocht
Bouwnummer 2 - twee-onder-één-kap woning hoekkavel exclusief garage - perceel 365 m2 - inhoud 383 m3 - verkocht

Overdracht

Vraagprijs
€ 299.000,- V.O.N.
Status
Verkocht

Bouw

Soort huis
Eengezinswoning (Nieuwbouw)
Bouwjaar
2021

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
86 m2
Perceeloppervlakte
362 m2
Volume
331 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Direct geïnformeerd worden wanneer iets soortgelijks op de markt komt? Laat hieronder uw gegevens achter.

Ik ga akkoord met de Privacy Voorwaarden.