Verkocht
Te koop

Krabbenhofje (tiny houses)

€ 176.500

Verkocht: Krabbenhofje (tiny houses)

WONEN IN HET KRABBENHOFJE
Wilt u ook vrij wonen voor € 176.500,- inclusief eigen grond, badkamer én dichtbij alle voorzieningen? Het klinkt bijna nog onmogelijk, maar dit is mogelijk in het Krabbenhofje!

Krabbenhofje bevindt zich aan de Sportlaan in Bergen op Zoom. Het nieuwbouwproject bestaat uit twee geschakelde woningen en negen vrijstaande woningen. De woningen worden aangeboden inclusief eigen grond en daarnaast een eigendom in het mandelig (gemeenschappelijk) gedeelte.

Krabbenhofje zorgt voor een gezellige community. Zo is er een gemeenschappelijke binnentuin waar bijvoorbeeld een ontmoetingsplek met kampvuur en een moestuin gecreëerd kunnen worden.

De weg en het voetpad over het terrein is tevens mandelig (gemeenschappelijk) eigendom, die valt onder de Vereniging van Beheer. Dit creëert naast een goede toegankelijkheid een veilig gevoel. Door de Vereniging van Beheer wordt ervoor gezorgd dat de wijk en de gemeenschappelijke gedeeltes netjes onderhouden worden. Ook worden er afspraken gemaakt over beeldkwaliteit om te zorgen dat het de luxe uitstraling ten alle tijden blijft behouden.

De maandelijkse bijdrage voor de vereniging zal in onderling overleg vastgesteld worden. Een en ander is vooraf al bedacht en omschreven in de statuten van de vereniging zodat u hier zich geen zorgen over hoeft te maken. De toegangsweg wordt voorzien van subtiele, lage terreinverlichting per kavel. Aan de kant van het spoor wordt een “Greenwall” gerealiseerd.

Met uw auto kunt u gemakkelijk vlakbij vóór de deur komen, ver lopen met zware boodschappentassen is dus verleden tijd. Vervolgens kunt u uw auto parkeren aan de Sportlaan, zodat het Krabbenhofje het autovrije gevoel geeft en u volop kunt genieten van de groene omgeving om u heen.

Met een supermarkt op loopafstand kunt u zich gemakkelijk voorzien van de dagelijkse boodschappen. Binnen enkele minuten bevindt u zich in de historische en bourgondische stad Bergen op Zoom. Hier is van alles te beleven, zoals winkelen, het bezichtigen van monumenten en het bezoeken van gezellige terrasjes. Binnen 30 minuten bevindt u zich al in hartje Antwerpen, Breda of Rotterdam. Ook is Bergen op Zoom goed bereikbaar per trein.

Als u liever wilt genieten van de rust, dan biedt het gigantische bos of het natuurreservaat “Markiezaat” de uitkomst. Houdt u van duiken of watersport? Dan is de Binnenschelde of Oosterschelde een heerlijke plek.

UW NIEUWBOUW WONING
In de prachtige woningen van het Krabbenhofje kunt u heerlijk vrij wonen. De woningen zijn met name geschikt voor één- of tweepersoonshuishoudens, met alle functies op de begane grond. De woningen worden gerealiseerd door het bedrijf Cube Homes. Iedere woning beschikt over één slaapkamer, badkamer, woonkamer, woonkeuken en zelfs een berging. Maar dit is nog niet alles... De woningen zijn erg goed geïsoleerd, volledig gasloos en zijn voorzien van zonnepanelen. Daarnaast voldoen de woningen aan de nieuwe BENG regels, waardoor deze bijna energieneutraal zijn. Meer heeft u toch niet nodig?

Doordat alle ramen van beneden tot boven lopen, komt er veel daglicht naar binnen en heeft u op ieder moment van de dag een heerlijk uitzicht op uw eigen tuin. Niet alleen binnen, maar ook op uw eigen veranda kunt u heerlijk droog genieten van het buitengevoel. De erfgrens langs het openbaar gebied wordt voorzien van vuurdoorn. De overige erfafscheidingen kunt u naar eigen inzicht vormgeven, zij het dat hiervoor wel maximale hoogtes zijn afgesproken om een goede uitstraling te waarborgen.

De wand-, vloerafwerking en het sanitair van de badkamer is inbegrepen in de prijs. Uiteraard heeft u hier nog wel keuzemogelijkheden in. De keuken kunt u geheel naar eigen wens en smaak inrichten.

Uniek aan de woningen van het Krabbenhofje
• Origineel ontwerp;
• Gebruik van zeer hoogwaardige materialen;
• Duurzame houtbouw, passend in de landelijke omgeving;
• Bijna alle onderdelen van de woning zijn te vervangen;
• Korte bouwperiode;
• Goede akoestiek en zeer prettig wooncomfort dankzij de natuurlijke materialen;
• Hoge isolatiewaarden, met als gevolg lagere energiekosten.

Overdracht

Vraagprijs
€ 176.500,- V.O.N.
Status
Verkocht

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
41 m2
Perceeloppervlakte
172 m2
Volume
129 m3

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Direct geïnformeerd worden wanneer iets soortgelijks op de markt komt? Laat hieronder uw gegevens achter.

Ik ga akkoord met de Privacy Voorwaarden.