Te huur

Geulweg

€ 145,- p.m.

Te huur: Geulweg

DE
KANTOREN

Voor korte of lange(re) tijd op zoek naar een efficiënte, flexibele kantoorruimte? Dan bent u hier op het juiste adres!

Het nieuwbouw bedrijfspand bestaat op de eerste verdieping uit 8 kantoren, variërend van 15 tot 21 m2. Verschillende (startende) bedrijven kunnen zich hier vestigen.

Aan de balie bij de ingang worden uw bezoekers tijdens kantooruren vriendelijk ontvangen en doorgestuurd naar uw kantoor. Alle kantoorruimtes worden voorzien van stalen deuren met glas. Aan de buitenzijde worden de ramen voorzien van zonwering.Iedere kantoorruimte beschikt over een eigen voordeurbel en brievenbus.

Als huurder kunt u gebruik maken van verschillende gemeenschappelijke voorzieningen, zoals de toiletten, keuken, printer en de vergaderruimte. Zo kunt u gemakkelijk naast uw eigen kantoor vergaderen in een aparte ruimte.

In de lunchpauze of na werktijd is er gelegenheid voor ontspanning. Zo is er een gezellige bar met een pooltafel en tafeltennistafel aanwezig. Het pand is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein en het polderlandschap. Tijdens de lunchpauze kunt u hier heerlijk wandelen, terwijl u geniet van de rust en de natuur.

Wekelijks worden alle gemeenschappelijke ruimtes schoongemaakt. Tevens is het mogelijk om tegen meerprijs ook uw eigen kantoorruimte te laten schoonmaken.

Op het buitenterrein is plaats voor 20 tot 25 parkeerplaatsen, meer dan voldoende parkeergelegenheid voor u, uw medewerkers en bezoekers. Het buitenterrein wordt voorzien van een toegangspoort, camerabeveiliging, alarminstallatie; de kantoren zijn 24/7 bereikbaar.

De bouw van het nieuwe bedrijfspand is in volle gang, naar verwachting kunnen de kantoorruimtes vanaf eind Q1 2023 verhuurd worden.

Benieuwd welke kantoorruimte het beste bij uw bedrijf past? Neem dan snel contact op met BARON.

Overdracht

Huurprijs
€ 145,- p.m.
Status
Beschikbaar

Oppervlakte & inhoud

Perceeloppervlakte
533 m2

Interesse? Laat je gegevens achter

Ik ga akkoord met de Privacy Voorwaarden.