Verkocht O.V.
Te koop

Bouwnummer 12

€ 419.000

Verkocht O.V.: Bouwnummer 12

WONEN
IN OUD-VOSSEMEER

Op de grens van Zeeland en Brabant, nabij de Oosterschelde, kunt u heerlijk rustig wonen. Welkom in Marehoek, dé locatie om te wonen in het mooie Oud-Vossemeer op het eiland Tholen!

Met een supermarkt op 300 meter afstand van Villa Marehoek kunt u zich gemakkelijk voorzien van de dagelijkse boodschappen. Wanneer u geen zin heeft om te koken, kunt u zo aanschuiven bij de horeca in het centrum voor een hapje, een drankje en zelfs een stukje geschiedenis.

Toch liever met de auto eropuit? Dan bevindt u zich binnen enkele minuten in Tholen-stad of Bergen op Zoom. Rijdt u een half uurtje verder, dan zit u in hartje Breda, Rotterdam of Antwerpen. Ook is er een goede busverbinding naar een NS- treinstation.

De strandliefhebbers hoeven voor een dagje strand niet meer in de file te staan. In de naastgelegen plaatsen vindt u schone en gezellige strandjes met kraakhelder zeewater. Hier kunt u niet alleen heerlijk zonnen of zwemmen. U kunt hier ook wandelen of met de (elektrische) fiets genieten van het polderlandschap en langs het water met het rustgevende geluid van de golven op de achtergrond.

Oud-Vossemeer kent een gevarieerd verenigingsleven, zo kunt u op loopafstand gezellig een partijtje voetbal of tennis kijken. Mocht u liever zelf willen bewegen, kunt u heerlijk gaan wandelen met ‘Wandelsportclub Vosmeer’.

In Oud-Vossemeer wordt niet stilgezeten. Zo worden er jaarlijks verschillende evenementen georganiseerd, zoals een wielerronde, carnaval en wandeltochten.

Komen de kleinkinderen op bezoek? Dan kunt u wandelend met ze naar speeltuin de Vossetuin.


WONEN
IN VILLA MAREHOEK

Wanneer u door de knusse straten rijdt, begrijpt u al waarom is gekozen voor de naam “Villa Marehoek”. In een parkachtige omgeving vormt deze luxueuze appartementenvilla het einde van de symmetrische en sfeervolle Frans-Hommellaan.

De appartementenvilla zal bestaan uit 11 appartementen en 4 koetshuizen (twee- onder-één-kapwoningen). Het gaat om de laatste ontwikkeling in de woonwijk Marehoek.

Alle woningen zijn rolstoeltoegankelijk en voorbereid op de toekomst. Zo beschikken alle woningen over brede deuren (zonder drempels), alarminstallatie en wordt het appartementencomplex voorzien van een lift. Bij elke woning behoort een privéberging.

Alle woningen beschikken over ramen van beneden tot boven. Zo komt er veel daglicht naar binnen en kunt u ieder moment van de dag genieten van een prachtig uitzicht. Niet alleen binnen, maar ook op uw eigen terras (balkon of tuin) kunt u het buitengevoel ervaren.

De woningen zijn erg goed geïsoleerd en volledig gasloos. Daarnaast voldoen de woningen aan de nieuwste BENG regels, waardoor de woningen bijna energieneutraal zijn. Alle woningen worden voorzien van een ventilatiewarmtepomp.

De wand-, vloerafwerking en het sanitair van de badkamer is inbegrepen in de prijs. Uiteraard heeft u hier keuzemogelijkheden in. De keuken kunt u geheel naar eigen wens en smaak inrichten.


DE APPARTEMENTEN

Het appartementengebouw bestaat uit 11 levensloopbestendige appartementen. De appartementen en bijhorende privéterrassen zijn zo ontworpen dat de buitenruimtes gericht zijn op het zuiden, met uitzicht op de Frans Hommellaan (en het groene parkje). Hier kunt u de hele dag genieten van de rust om u heen!

Door de creatieve plattegronden van de appartementen heeft u veel mogelijkheden in uw eigen indeling en inrichting. De appartementen beschikken over één- of twee slaapkamers en hebben een extra multifunctionele ruimte. Deze ruimte kunt u compleet naar eigen wensen inrichten, zoals het creëren van een hobbyruimte, een eigen kantoor of een extra slaapplek. De penthouses hebben zelfs een extra mogelijkheid voor een bijkeuken.

Alle appartementen beschikken over een tuin of balkon.


DE KOETSHUIZEN

De 4 unieke koetshuizen zijn levensloopbestendige twee-onder-één-kapwoningen, die zo zijn ingedeeld dat alle voorzieningen zijn gelegen op de begane grond. Ook heeft u verschillende mogelijkheden qua indelingsmogelijkheden op de begane grond en kan er zelfs een uitbouw gerealiseerd worden.

De verdieping kan geheel naar uw eigen wensen en behoeften worden ingericht, bijvoorbeeld door het realiseren van een hobbyruimte. Ook heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de optionele indeling en heeft u de keuze voor twee extra slaapkamers met badkamer. Ideaal voor wanneer bijvoorbeeld uw kleinkinderen of bekenden komen logeren.

Voor alle koetshuizen geldt dat de tuin direct toegankelijk is vanuit de woonkamer en de slaapkamer. Hier kunt u heerlijk de ochtend beginnen met een bakje koffie en de dag eindigen met een hapje en een drankje.

Daarnaast beschikken alle koetshuizen over een perceel van 156 tot 222 vierkante meter.

De koetshuizen zullen net als de appartementen onderdeel worden van de Vereniging van Eigenaren (VvE).PRIJZEN

BOUWNUMMER 1 - APPARTEMENT - 70 M2 BVO - € 279.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 2 - APPARTEMENT - 70 M2 BVO - € 279.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 3 - APPARTEMENT - 90 M2 BVO - € 330.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 4 - APPARTEMENT - 90 M2 BVO - € 330.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 5 - APPARTEMENT - 73 M2 BVO - € 295.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 6 - APPARTEMENT - 73 M2 BVO - € 295.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 7 - APPARTEMENT - 78 M2 BVO - € 319.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 8 - APPARTEMENT - 78 M2 BVO - € 319.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 9 - PENTHOUSE - 92 M2 BVO - € 399.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 10 - PENTHOUSE - 108 M2 BVO - € 410.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 11 - PENTHOUSE - 108 M2 BVO - € 410.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 12 - KOETSHUIS - 116 M2 BVO - € 419.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 13 - KOETSHUIS - 116 M2 BVO - € 389.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 14 - KOETSHUIS - 116 M2 BVO - € 409.000 V.O.N.
BOUWNUMMER 15 - KOETSHUIS - 116 M2 BVO - € 399.500 V.O.N.

Wilt u meer informatie en/of documentatie ontvangen van het nieuwbouwproject Villa Marehoek? Neem dan snel contact met ons op!

Overdracht

Vraagprijs
€ 419.000,- V.O.N.
Status
Verkocht O.V.

Bouw

Soort huis
Eengezinswoning (Nieuwbouw)
Bouwjaar
2023

Oppervlakte & inhoud

Woonoppervlakte
81 m2
Perceeloppervlakte
222 m2
Volume
326 m3
Externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3

Direct geïnformeerd worden wanneer iets soortgelijks op de markt komt? Laat hieronder uw gegevens achter.

Ik ga akkoord met de Privacy Voorwaarden.